Zoek
13 juli: Activiteit bij Fruitteeltmuseum Kapelle voor mantelzorgers

13 juli: Activiteit bij Fruitteeltmuseum Kapelle voor mantelzorgers

VrijwilligersHuis Borsele, gemeente Kapelle en gemeente Reimerswaal organiseren donderdag 13 juli een leuke activiteit bij het Fruitteeltmuseum in Kapelle voor mantelzorgers.

Om 13.00 uur verzamelen we bij het Fruitteeltmuseum in Kapelle voor een korte wandeling met uitleg over de fruitteelt. Aansluitend staat koffie of thee met natuurlijk een stuk appeltaart voor u klaar. Daarna is er de mogelijkheid om zelfstandig (gratis) het museum te bezoeken.

Mocht u niet in staat zijn deel te nemen aan de wandeling, dan is het ook mogelijk om vanaf de koffie aan te sluiten. De wandeling duurt van 13.00 tot 14.00 uur, om 14.00 uur genieten we van een kop koffie en appeltaart. Er is tot 16.00 uur de gelegenheid om het museum te bezoeken.

Alle mantelzorgers zijn van harte welkom om mee te doen, deelname is gratis. Aanmelden is verplicht en kan tot 30 juni via onderstaand formulier. Let op, vol is vol! Meld u daarom zo snel mogelijk aan. U kunt één persoon per keer opgeven. Als u nog iemand wilt opgeven, kunt u het formulier nogmaals voor deze persoon invullen.


Meld u hieronder aan voor de activiteit bij het Fruitteeltmuseum. Let op, u kunt één persoon per keer inschrijven


Deel op Social Media